Κίνδυνος από το ψήσιμο μέσα σε αλουμινόχαρτο
Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο.
Ξεχάστετις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο. Μαζίμε τα νόστιμα φαγητόα που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλο πουαπελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal ofElectrochemical Science.
Όπωςαναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία,τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.
Αντίθεταδεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ,κ.λπ.